?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

Perut kecik xsemestinya baby kecik. Perut esar xsemestinya baby besar. Knp nk down bila nurse ckp perut kecik? Relaks je jgn fikir sgt. Asalkan baby sihat alhamdulillah sis.

5y ago

Ye betul, saya 9bulan pun orang semua cakap eh betul ke xperasan la, kecik la, beranak keluar 3kg lebih.. Kecik xpe janji sihat xde apa apa msalah..