?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

xpun..even mmg perut kecik..😂 aslkn bby scan ckup berat sudah la ...kdg perut besar sbb mmg diorg gemuk..xpun air ketuban byk...🙄my mum la kte ..tp heaven lhaa perut kecik xpyh bli bju bru...still muat yg lelama ...yg best ttbe surprise...keluar dh bby...🤗🤗

5y ago

kan..sy da nk msuk 8bulan bju2 msih muat sb berat xnaik pn..