?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

Sy pon cmtu.. dh 35week.. tp Dr dgn Nurse ckp perut kecik..tp bg sy.. nmpk besar jee..mybe sbb sy bru ank prtme kot..tp alhamdulillah.. Dr ckp wlaupon perut 35week , kecik.. air ketuban, besar baby smue normal ikot week..berat bby pon dlm 2.2kg..