Now saya dah 39w 1d. Kerap sangat leaking keluar air jernih kat faraj. Itu air ketuban ke? Apa perlu

Saya buat ye?

8 Balas

Dah berapa jam keluar air mcm tu ? Kalau air yg keluar tu mcm ciri² kt bwh nie.. mmg air ketuban dah tu. Better trus siap n pegi hospital. Bahaya biarkan lama..baby blh lemas. - jernih - xde bau - terasa hangat/warm - xleh stop walopon kemut mcm tahan kencing

bukankah dkt bku pink misi ada tgl pesan sntiasa. klu ada apa2 yg kluar dr faraj air ktuban/darah..skit yg mlmpau kne trus prgi hospital. aptah lg sdh 39w.. jd itu kan tnda2 brsalin. knp x trusss je prgi hospital

siap2 beg pakaian sis dgn keperluan baby..jgn lupa buku pink..terus ke hospital ye..semoga dpermudahkn..selamat bsalin..🤗

dah 39week tu bawak diri ke LR je puan.. sdangkan sy yg 35 week pn dah bersalin apa lagi kalau tengah tunggu hari mcm tu..

semoga Allah swt permudahkn semua urusn kita melahirkn zuriat kita slmt ibu Dan ank aamiin

G hospital takut leaking ketuban kurang nanti

kalau air tu putih xde bau..air ketuban

pergi hospital.. bhya tu