Ketuban(37minggu)

Nak tanya mommy, pernah tak air ketuban leaking sikit2 , mommy buat ape ye ? Terus g hosp ke mcm mne ? Sbb ketuban leaking tak banyak , sikit sangat die keluar.

2 Balas

Sy masa 27w ketuban leaking sikit je, terus pergi hospital. Kena tahan sbb mmg nmpk beza air ketuban dr seminggu sebelum (masa monthly check up).

boleh pegi hosp..diorang boleh pantau... klau kt rumah,kita taktau apa jadi dlam perut..bahaya untuk baby..