39w 1d Leaking sikit

Pi hosp check bukaan dh 2cm tapi doc suruh balik sbb tak jejas air ketuban dan mungkin bukan leaking tapi keputihan. Bila nurse check ctg ada contraction yg kerap cuma tk sakit. So sape2 kt sini ada tips tak nk cptkn bukaan? 😭

6 Balas

Sama sy sis pjj jgk. Sy banyakkan berjalan tp tu lah belum ada apa2 tanda lagi. Macamana tu sis ada contraction tp tak rasa sakit? Ade tanda lain tak? Sy pun xtau ni sakit contraction mcamana, so far takde sakit apa2 jugak. Sakit kaki je laa huhu

2mo ago

awalnya saya pi hosp sbb leaking tu je. check bukaan tgk2 dh 2cm .

Doktor tak buat test ke sama ada leaking/keputihan. Sy mggu lepas pon mcm tu. Tp doktor tahan & masukkan ubat sbb dlam vagina ada discharge. Tup2 esok tgah hari terus bersalin. Hehe

2mo ago

awk ad contraction ke? saya dh warded smlm tpi bukaan still sama 2cm . 😭

Buat jalan itik, goyang pinggul . Saya pon tgu hari jgk ni

terai minum minyak zaitun insyaallah cepat buka jalan

Bersama dgn suami awk. Air mani salah 1 natural induce.

2mo ago

pjj sis . due saya sabtu ni. jumaat bru dia balik 😭

banyakkan berjalan sis