Hamil Di Usia Lewat 40 an

Saya brumur 46tahun dan kini sedang hamil dalam 8 minggu ++. Kitaran haid sy dahulu adalah tidak menentu. Kdg, sy trfikir mungkin sy hmpir menopous. Agak mengejutkan bila dapati diri sy hamil. Sy krap sakit kepala skrg sdgkan anak² yg trdahulu sgt brlainan sikapnya. Bole suggestkan pemakanan, senaman dan apa yg brsesuaian buat sy yg hamil di usia sebegini.

16 Balas

Banyak makan buah,sayuran makanan sihat.. Kurangkan yg manis2