normal.ke??

Saya bosan dengan perkahwinan saya. Rasa mcm nak hidup bujang sya blik sj..

15 Balas

Try to change yourself first, before u expect your partner to change. Perkahwinan perlukan toleransi dan kerjasama. Start to please your partner, buy him/her gift frequently. Text him/her randomly and frequent with sweet texts. These simple act actually can give big impact to your marriage. Who knows, your partner also feel the same bored as u. So try to fallin love with him/her again and again everyday. Make him/her fallin love with u again

kena berkomunikasi sis perkahwinan sepatutnya membahagiakan mesti ada yang kurang, kena recheck balik pada diri kita, pasangan kita banyakkan berdoa supaya Allah sentiasa lahirkan rasa cinta kasih sayang antara suami isteri antara keluarga

Kenalpasti punca dan cuba selesaikannya. Kalau dah tiada jlan penyelesaian, bgtaw pasangan utk lepaskan dgn cara baik..

Sabar ya sis, bincang dengan pasangan. Jangan fikir dan bertindak melulu. Banyakkan doa

:( have you spoken to your spouse about this? It’s always good to communicate.

Tak normal mlainkan sis rasa xbhagia dgn pasangan & xpuas ati apa2 dgn psangan.

always be honest dalam relationship. hope it works out for the best!

Normal. Tp kalau seriusly pikir baik jgn bazirkan masa pasangan

😌😌saya dh lone ranger dah..indah aje haahha

Fikir sedalam dalam nya sebelum buat keputusan