bosan

Ada ka ibu2 yg berhenti kerja disebabkan suami xbagi kerja dan stay ja dlm rumah? Sy pregnant masuk 3 bulan. Mcmna mo hilangkan boring yer? Sy sorg2 ja dlm rumah. Suami balik kerja jm6pm. Kdg sy nangis sebab terlalu sunyi dan tiada tempat mo bercerita. Boringnya Tuhan sj yg tau?. Help me plss??. Terasa mcm dlm gua sj ni teda kawan bcerita??

2 Balas

Sy dulu pn same..memang full day tu isikan mase dgn tido..dgr lagu..after birth baby suami bg krja..but bile preggy 2nd baby suami suruh brhenti balik hahahah until now da 3 ank sy...memang jd fulltime housewife tp da xboleh nk rest da sbb ninja2 smua lasak2 xkasi ibu rehat..now preggy bby no4... Naik mengah lyn kerenah ank2 xdan nk rase sunyi da 😅😅

Sama la mcm saya sis 😊 tp cuba sis cari apa2 untuk di baca cth novel, buku berkaitan ibu mengandung atau apa2 yg boleh hilangkan rasa sunyi tu . Jgn terlalu fikir sgt biasa la masa mengandung mesti rasa nk 24 dgn suami 😅