sakit pinggang

Hy mommies..nak tnya..normal tk ye sakit pinggang sebelah kiri time pregn 7weeks..tk sakit sangt lah sj mcm lenguh2..ada tk momiies yg mcm sya..

6 Balas

Sgt normal sis..cume bila awl2 mengandung ni sgt2 digalakkan untul rehat banyak..sb insyaAllah nanti dh second trimester,tenaga kita akan dtg balik..better banyakkan rehat..🌸

5y ago

Nak kn hati mcm tu sis tp mcmana nak reht sya kerja full ibu rmh tngga so sekua bt sndri..

Sy dri 7w smpai skg dah 13w pun pinggang sakit...xde la sakit mane pun..rasa lenguh...kadang kat ari2 pun sakit...

5y ago

Sya sampai skrg blm pg kk lagi sis..ingatkan nak tunggu msa 3weeks scan so blh nampak baby dlm..tp perut sgt tk selesa bt selera mkn tk ada..mn keeja pun bnyk..sedih kdng

Ye agak ny penat kok sbb kerja rmh kn semua nk bt sndri..tq mommies

sama sis...normal.. banyakkn rrhat ye🤭

sama mcm saya skrang..6week3d..

normal syg

5y ago

Tp perut pun kembung sis..tk selesa sgt..