Gugur

Saya bleeding dan dsahkan gugur...doktor kata rahim saya bersih dan saya dbnarkan balik kerana tidak perlu dcuci....masalahnya saya maseh cek sediri dan UPT saya double line....ape perlu saya buat???saya buntu....saya bukan xredha tp saya nk kan jwpan pd UPT tu....hati saya kuat mgatakan kandungan saya maseh ade sbb perut saya pon maseh besar

15 Balas

Hormon hcg dia akn hilang sikit²

Maybe hormon hcg masih ada.

Sabar sis, take care k

check upt slps 2 minggu ye..

Hang in there sis..

5y ago

Maksudnya mcm, besabar sis and jgn putus asa...💪💪 Insyaallah ade rezki lg nti.. 😊