Selamat bersalin baby pramatang

Saya baru bersalin ptg semalam diusia kandungan 34 minggu 5 hari sebabnya saya pecah ketuban awal masa 25 minggu. Alhamdulillah semua nya selamat dan baby masih dalam pemantauan doktor di NICU. Mohon doakan baby girl saya diberikan kesembuhan dengan segera ye semua.?????

23 Balas

Syukurr.. tahniah sis 😍 selamat berpantang, semoga semuanya dipermudahkan n baby cepat sembuh 💕💕

4y ago

Terima kasih. Amin atas doakan baby girl saya.

Alhamdulillah. Tahniah n selamat berpantang. Semoga baby cpt sihat n dipermudahkan segala urusan.

Maaf tanya.. macam mane air ketumban boleh pecah awal? Sbb kita lasak sgt ke atau macam mne?

4y ago

Oh ye ke..ok tq sis

semoga d permudahkan sis.. baby sy pn masih dlm Nicu .pramatang 33w4d

Alhamdulilah tahniah sis..moga baby cepat sembuh sihat dan boleh balik...

4y ago

Amin..semoga semuanye baik baik dan dipermudahkan

Selamat berpantang sis.. Sy pun baby masih di NICU bersalin 30w..

Tahniah,semoga baby cepat2 sihat..& slmt berpantang ye..

Moga dipermudahkan urusan sis. Dan baby sis cepat sembuh. Aamin

Alhmdulillah tahniah.. Awak kena siap2 perah susu utk baby..

4y ago

Alhamdulillah perah dah susu awal cuma keadaan dia belum boleh menyusu lagi. Nicu just simpan buat bekalan dia bila dah stabil dan matang sikit nanti.

Tahniah... semoga dipermudahkan segala urusan sis