Alhamdulillah

Alhamdulillah selamat bersalin baby girl emergency czer pada 38weeks 5days.. 2.77kg 10.49pm. Baby letak tangan atas kepala..doktor bagi masa untuk baby betulkan tangan..tapi air ketuban pecah pulak..dan baby dah berak dalam perut. Apa2 pun alhamdulillah semua selamat..ibu sihat..baby sihat?

20 Balas

Alamak, mcm pattern anak sy je.. Tiap kali scan mesti tgn dia atas kepala. Apa2 pun tahniah ye, jaga diri baik2.

Alhamdulillah.. Selamat melahirkan.. Selamat berpantang sis..

Alhamdulillah tahniah mommy! Selamat berpantang

Tahniah sis selmt berpantang....

Alhamdulillah selamat berpantang

alhamdulillah. congrats mommy!

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

Alhamdulillah tahniah sis!

Tahniah Alhamdulillah

alhamdulillahhh tahniah sis

5y ago

Terima kasih🤗