Alhamdulillah

Sy dah selamat bersalin pd 34 week dgn berat baby 2.52kg disebabkan pecah air ketuban awal.doakn anak sy cepat sembuh

12 Balas

Sama sis saya bersalin 32 minggu air ketuban pecah .. anak lahir 1.5kg,Tahan Di hospital NHDU 1 Bulan 30 Hari .. skrng dah 3 Bulan sihat dgn 4 kg🫰❣️..semoga baby sis sihat

sy bersalin sbb ketumban bocor seminggu. 34w kena admit. 35w baru bersalin. normal. tp ank ok je wpn brat 1.9kg. 3hr je kne tahan pastu discaj

kenapa sekarang ramai ibu2 yang bersalin awal disebabkan air ketuban pecah awal ye?

11mo ago

memang Dr cakap terlebih lasak tu punca kawan awak pecah ketuban awal ke sis?

alhamdulillah tahniah sis..semoga allah permudahkan urusan sis dan baby

smga Allah mudahkan urusan..nervous jg ya..,.sy pn nk msuk 31w🥺

Tahniah n selamat berpantang..semoga ibu n anak cepat sihat😊

alhamdulillah tahniah...berat 2.52kg tu da ok alhamdulillah

alhamdulillah dah selamat..bersalin normal ke sis?

alhamdulillah. moga sis dan baby sihat sentiasa.

Syukur. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

11mo ago

Sama-sama