Alhamdulillah

Saya baru melahirkan baby boy di Andorra Hospital ahad lepas. Masa tu baby baru 37w 6d. Pecah ketuban pukul 5, pukul 8.20 bersalin. Alhamdulillah process melahirkan lancar, baby masih di ward untuk pemantauan sbb oxygen kurang. Doakan anak saya dipermudahkan urusan ya. Selamat bersalin, berpantang to all mommies ❤️

36 Balas

Dengan doktor mana? Saya dh frust dgn Andorra. Layan mcm nak xnak je. Org x ramai sgt pun tp kena tnggu dekat 4 jam utk jmpa dr. Dah jmpa just 10 mnit je. Scan pn diam je xde nak explain dkt kita. Suami saya tanya sihat ke baby ke apa pn dia jwab ok sihat. Mcm tu je. Pdhal suami saya pn doktor, letih mcm mna pun dia mmg akan explain serba sikit dgn pesakit. Sedih jugakla bayaran punya mahal tp layan acuh x acuh. Lagi sedih sana tak bgtau pun yg baby saya maybe SGA rupanya. Check balik dgn HUKM baru pakar HUKM bgtau 😞

4y ago

Sga tu ape ye pn?

Dengan dokter siapa ? Saya pun booking andorra untuk bersalin kali ke2 ni. First dulu KPJ Klang, this time terasa nak ke Andorra pula. How was your experience ? 😌

wah sonoknye! moga mum n baby cepatsehat! sy pon rs nak g beranak andorra lg lah... rindhu andorra... hehe.

Tahniah sis.. smoga dipermudahkan sgala urusan sis.. selamat berpantang

alhamdulillah... moga dipermudah sihat ibu sama baby nyaa 🤲🏻❤️

5y ago

Amin, thank you doakan. Terima kasih awk

Demam dan selsema sewaktu 13w, boleh makan panadol k?huhu tak selesaaaa

5y ago

Boleh je..tp yg hospital punya la.

Congrats Sis.. Semoga semua baik2 n selamat berpantang

5y ago

Thank you amin insyaAllah!

Semoga cepat sembuh baby sis.dan selamat berpantang

5y ago

Amin, insyaAllah. Terima kasih awk!

Alhamdulillah thniah sis..slmt brpantang

Amin..semoga diprmudahkn urusan sis..