selamat bersalin ❤️37 weeks 6 days

alhamdulillah selamat melahirkan baby girl pada 3/7/2020... x sempat induce... air ketuban pecah sndri kt rumah..

selamat bersalin ❤️37 weeks 6 days
61 Balas

wow.... congratulations sis.. moga baby dan sis sihat.. selamat berpantang.. jangan lupa doakan utk km yg belum bersalin ni sis... moga dipermudahkan juga segala urusan.. ☺️

Nak tanya macam mne kita nak tau yg air ketuban kita dan pecah dengan air kencing ye?saya anak first due 22/7. Takot tak dpt beze pulak🙁

4y ago

Sama la sy pon anak first,due 23/7 .. tp skrg ni sy rse kurang bergerak..bila sy tekan ,usap2 terasa degupan jantund dia.. awk rse sy patut kena cepat2 g hospital ke? Atau kk shja? Sbb hrini kk bukak

Alhamdulillah tahniah.. doa kan saya dipermudahkan semasa bersalin nt.. nervous rasanya skrg sy 37w 3d .. awk salin normal ke?

4y ago

bby mngerass je.. terus pecah

Subhanallah.. Mudahnya melahirkan.. Tahniah mommy. Selamat berpantang. Semoga baby girl jd anak yang solehah buat orgtuanya dunia akhirat.

Alhamdulillah, tahniah sis sekeluarga.... Selamat berpantang. Semoga sis & anak sentiasa sihat.

Alhamdulillah.. tahnia sis..🥰 Doa kan saya di permudahkan bersalin juga iya..🥰🌸

Alhamdulillah, tahniah👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang sis 🤗

Alhmdulillah .. Thniah sis .. Doakn sy n bby selamat .. Due 10/10

tahniah sis,alhamdulillah....doakn sy jgak ya sis brsalin ngn mudah nti....

Alhamdulillah...tahniah dpt baby comel🤗 ...selamat berpantang😊