Selamat bersalin baby pramatang

Saya baru bersalin ptg semalam diusia kandungan 34 minggu 5 hari sebabnya saya pecah ketuban awal masa 25 minggu. Alhamdulillah semua nya selamat dan baby masih dalam pemantauan doktor di NICU. Mohon doakan baby girl saya diberikan kesembuhan dengan segera ye semua.?????

23 Balas

Alhamdulillah . Tahniah puan .. bersalin normal ke puan?

4y ago

Czer sebab baby songsang.

Sama dgn baby sy.. semoga dipermudahkan..

4y ago

Semoga kuat...dan Allah permudahkan segalanya....kene ulang alik hntr susu..sy baby twin.. srg2 kluar..

Ketuban pecah 25 minggu? Bersalin 34?

4y ago

Ibu n baby kuat smngat...semoga baby cepat sihat

Alhamdulillah..tahniah sis

Duduk nicu..baby pakai baju x sis

4y ago

Pakai pampers je td masa melawat dia. Kebanyakan baby xpakai baju skdar alas kain napkin shj.

Taniah. Aminn

Alhamdulillah...Aamin..

Bby lahir brapa kg awk?

4y ago

InsyaAllah

Tahniah sis

Tahniah sis . .