adakah merokok merupakan salah satu punca tidak boleh mengandung?

Saya bersedia untuk mengandung tetapi tabiat merokok saya sukar untuk saya berenti..

5 Balas

tak jugak sebb saya lagi kuat merokok sebelum tahu preg ni kuat betul sy merokok lebih 1 kotak lebih lepastu suami pelik tak dtg piriod dia suruh cek upt then naik 2 line pekat hri tu jugak benti rokok tp masa benti rokok tu pun kandungan dah 7 minggu. tak semestinya rokok punca tk boleh preg kawan kawan sy lebih dr rokok pun ada lekat je. doa baik baik je sis 💋 semoga sis ada rezeki ya 💕

4y ago

Itu rezeki masing2.. Tapi merokok adalah punca pelbagai penyakit, terutama rahim wanita yg sensitif dan penyebab juga tidak subur.

Digalakkan berhenti untuk mengelakkan sesuatu yg tidak diingini berlaku di kemudian hari..hisap rokok umpama minum racun☠️..sayangi diri anda❤️

Yes. Merokok salah 1 punca.

Ya..

Yes.