Merokok di pejabat

Apa mommy’s buat bila ada org merokok dalam bilik yg aircond… kita nak marah tapi kena sabar… apakah cara plg terbaik nk selesaikan lelaki yg x faham perempuan tgh mengandung terpaksa hidu bau rokok diorang… hmm

2 Balas

speak for your right. memang ada manusia letak otak kat lutut. org mcm ni kena cakap. direct depan muka sis. merokok dlm tempat bertutup siap ada wanita preggy sorry la memang tade manners and tade otak punya orang

pakai mask.