Jahitan tertutup tapi ada daging di atas jahitan

Hi, saya bersalin normal dan selepas seminggu bersalin jahitan saya terbuka tapi dr decide untuk tak jahit semula dan bg antibiotics. Selepas sebulan jahitan saya telah bercantum dah jahitan pun dah takda, cuma apa yang saya risaukan adalah ada isi daging kecil dia atas jahitan yg tercantun tu. Mungkin tak bercantum elok. Saya masih terasa pedih di bahagian tu bila jalan dan bila ke tandas. Pertanyaan saya, ada tak sesiapa yg ada pengalaman macam ni. Daging tu boleh hilang atau baik tak? Sampai bila nak macam tu 😭 Ada apa apa cara tak untuk sembuhkan

1 Balas

sis ada sapu ubt/krim utk tumbuh isi tu ke?

4w ago

Hi sis macam mana keadaan sis daging tu macam mana ? Sebab saya pun jadi benda sama 😭