Luka jahitan bersalin normal bercantum elok tapi masih rase pedih.

Luka jahitan dah bercantum elok tapi 2 hari ini saya masih rase pedih. Dan ade satu benang yg last tu baru saja luruh. Adakah rase sakit & pedih tu disebabkan oleh benang nak luruh?#bantusharing

1 Balas

Hi mommy. Mungkin juga. Boleh check sendiri nurse sarankan guna cermin dan tengok sendiri. Nak tunggu check up kadang lambat kan nak tahu okay ke tak jahitan nya