Daging lebih

Ibu2, tau x cara nk kecutkan isi daging lebih kt luka jahitan bersalin tu. That day jahitan mcm renggang so sy sapu la gel solcoseryl tp ni mcm ada isi daging merah pulak. Jahitan sy da elok tp tula ada isi daging tu pulak. Huhuhu help me

2 Balas

Sy pon sama jd lebihan isi. Harini hari ke46 still sakit. Td baru g jmpe dr pakar dia potong isi lebih tu. Xsakit pon sbb dia bg ubat tahan sakit. Better jgk dr takut jd lebih teruk

3y ago

Sis pergi dr pakar di mana ya? Saya pun alami benda yg sama. Nak potong isi lebih tu

aduhh