1st Baby

Saya belum pernah pergi check kandungan di mna2 klinik dlm Tempoh 2bln lpas tahu positif mengandung ni... Ada apa2 nasihat utk sy dan baby kekal sihat dlm Tempoh PKP ini?

1 Balas

Sis dh pegi buat buku pink?? Better sis pegi buat buku.. dan mengamalkan sop yg d telah di tetap kan..in shaa Allah smuanya ok dan selamat.. jnji sis ada pkai mask..bwk handsanitizer skali spnjang sis berada di luar rumah..kekalkan jarak 1 meter ...