salam nak tanya kalau pergi buat buku pink perlu dokumen ape² tak? dh nk msuk 2bln dh baby dlm kndgn

sebab saya dengan suami nikah kat thai, musim pkp ni xsempat lg nk bt surat nikah malaysia #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

6 Balas

boleh je buat buku pink sis cuma nurse xkan letak nama ayah lah sebab xde sijil nikah. sis buatla sijil nikah awal² sian bby nanti xdpt binkan ayah dia.

Buat je sis bku pink, gtaw je nurse awk belum bt lgi sijil nikah msia. Nnti da buat just update je balik dgan misi yg awk da ade sjil nikah msia.

sy buat hritu pn tkbwk sjil nikah sbb sy blm ambik kursus nikah lg . tksmpat nk buat sijil . cuma nnti sis bwk dokumen2 nikah tu jumpa nurse .

Better daftar nikah kat malaysia. Sijil nikah malaysia tu penting utk undang undang malaysia. Nnt apa apa urusan susah.

Ori n copy Sijil nikah , rm1

Sijil nikah paling penting