hamil anak kedua

Saya baru sahaja hamil anak kedua baru2 ni. Anak sulung meninggal 34 minggu tahun lepas. Doakan saya selamat bersalin okt tahun ni ibu2 semua ? masih risau tapi doa baik2 shj.

3 Balas

Doakan saya juga ya InsyAllah. Anak saya meninggal sehari selepas dilahirkan thru czer. Taktahu puncanya apa sbb details scan semua ok je… masih berpantang dan sedih. Harap saya boleh try utk ada baby lepas 1-2 tahun 🤲🏻😞

meninggal sebab apa tu , semoga dipermudahkan segala urusan sis 🥰

Amiinn. Semoga dipermudahkan sis ♥️