doakan saya

saya dah 33minggu , ni anak sulung... saya dah taksabar sgt sgt nak bersalin , saya harap saya bersalin awal... due saya hujung bulan 3 .. tapi tak apa la saya pun takpasti bila saya akan bersalin . mintak semua orang dekat asianparent ni doakan saya dipermudahkan bersalin , semoga doa doa kalian ada yang diangkat oleh Allah , doakan saya ya ! ❤#firstbaby #jangankecam #perlukandoa

2 Balas

Aminnn moga mudah semuanya ye ibu, sy pn due bln dpn.. 21.3.. Moga mudah kita brsalin nnt 😘

Semoga dipermudahkan.. Sy pun hujung bulan 3 ♥️