Mengandungkan cahaya mata ke 5. Berdebar sama macam anak pertama

Hi sahabat2 ibu, baru2 ni saya meraikan birthday anak bongsu saya, dan kejutan juga utk saya kerana dpt tahu saya hamil. Sekiranya semua baik2 saja, kami akan menimang cahaya mata ke 5 dalam famili. Masih terasa lagi sakit bersalin 2 tahun lepas. Dengan umur yang makin bertambah rasa risau nak bersalin. Minta doa semua ibu2 ya moga2 semua baik2 saja 🤲#happiness #biggerfamily

1 Balas

Masya Allah tabarakaLlah. Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat. 🤲🌻

2y ago

Aminnn terima kasih byk2 atas doa ya ukhti insyaallah ☘️🌿