hai mommys saya baru pregnant

Saya baru pregnant dalam 5week dah boleh buat ultrasound ke,, dah nampak kantung ke? Sbb first time

11 Balas

2 mggu lpas sy scan time tu bru 5w3d msh xnmpk kantung lg...doct ckp sbb kdgn bru lg... ank first tu yg excited

tgu la besar skit...8 minggu ke bru p...nt blh tgk heartbeat skli klu ada rzki..p awl nt dr ckp ada kantung je

4y ago

Msh awal sis.. Tggu 8 ke atas

seeloknya takyah wat dlu sb nnti down bila tak nmpak kantung lgi. sb lain org lain timingnya

5 minggu biasanya dah ada kantung tapi kalau takde pun jangan risau maybe awal lagi

Nampak dh kantung.. tp lg elok buat dlm 10 week. Blh pakej dgr heartbit🥰

Masa sy dpt tau da 5 mgu jgk.. Refer klinik swasta da nmpk da kantung ☺️

4y ago

5mnggu tu kira dr hr first last period ke

awal lg tu sis . hehe . tunggu 10w, baru nampak

masih awal lg sis.. seeloknya 8w ke atas

Awal lagi. Sabar dulu 😉🤭

belum nmpk lg