Gbs +ve time pregnant

Hai mommys ad yg pengalaman atau yg gbs positive?? Ap perlu buat ye?? Ni first pregnancy .

1 Balas

Tak perlu buat apa apa. Semasa bersalin nanti doktor akan on antibiotic dalam labor room untuk mengelakkan kuman tersebut transmit to baby. Pengalaman saya, baby tak kena tahan. Kami berdua discharged pada hari yang sama. Ada baca pengalaman mummy yang lain baby kena tahan sebab doktor nak monitor keadaan baby selepas bersalin.