Tak nampak kantung

Salam semua...saya pregnant 5week tapi belum nampak kantung...siapa kat sini boleh share sama dengan saya

8 Balas

Still early sis😁... Sya pon arytu scan awal apa pon x nmpk... Tpi doktr ckp rahim mcm membengkak gtu lar... Then scan lgi still x nmpk... Lastly, 12 weeks finally terang nmpk c baby😂

Sama dengan saya masa scan minggu lepas. Repeat scan lagi sebulan harap2 dah nampak janin & ada heartbeat ❤️

Sama sis nanti dah 8 week akn nampk si comel dalam perut awak tu❤️

Normal sis. Dah 8w in shaa Allah baru nampak kantung + janin.

Normal sis.....nnti 8w g tu nampak tu sis

Klau mcam saya pun 8 week baru nmpak kantung

Sama sis sy pun Tak nampak lagi

Mungkin kecil lagi