Positif Covid dalam pantang

Saya baru melahirkan anak dalam 3minggu. Mula2 suami dapat tau positif covid so saya pun test3 hari berturut dapat result negative, hari ke 4 baru keluar double line. 😭 So sekarang sy tinggal bersama baby saya dan bf je mcm biasa. Mil sy nak jaga baby tapi saya refuse. Sy taknak berjauhan dgn baby sy. Ada tak yg ada pengalaman kene covid masa pantang? Saya tak taulah baby saya poaitif juga ke...sebab tak buat test pun kat dia. syukur baby takde simptom walau mak nya batuk tak henti dan selsema teruk. Biasa kene bawa baby ke hospital ke sebab baby terlalu kecil belum sampai sebulan.

Positif Covid dalam pantang
1 Balas

saya takde pengalaman tp ape2 isu boleh rujuk dekat nurse yang datang cek sis masa pantang. semoge sis cepat sembuh & dapat berpantang dengan tenang & dipermudahkn segala urusan.

2y ago

terima kasih puan beri pandangan