Positif covid-19

Hi mummy semua nak tanya ade tak yg pernah positif covid 19 masa tgh pregnant? Sy skrg tgh pregnant 15week smlm dapat tau positif covid. Tapi simptom tak teruk. Memula sakit tekak sikit skrg dah okey. Cuma tinggal batuk sikit2 and hidung mcm tersumbat and selsema. Badan rasa lemau2 tapi tak teruk lah. Ape yg mummy semua makan utk bagi cpt pulih ya? Sy risau kat baby dlm kandungan takut hb low ke ape risau sgttt 😢 #First_Baby #firstmom #15week

3 Balas

Sy pernah +ve covid juga masa 8weeks mcm tu. ubat2 mmg saya tak pernah tinggal ikut prescription doktor sbb risau dkt baby, vitamin c jangan lupa makan. get well soon awak☺️

11mo ago

keadaan awk mcm mana skrg?

Saya tengah positif sekarang , saya amalkan lemon juice and bantai je makan semua benda sebab takda rasa 😂

1y ago

Allah yeke? Tak pergi CAC ke sis? Baik sis. Terima kasih ya❤️ sis pun semoga cepat sembuh tau🫶🏻

Mkn byk buah2 vitamin c. Lemon suam pun boleh. Mkn mcm biasa, air kerap minum.

1y ago

InshaAllah Amiin Ya Mujib 🤲🏻 terima kasih awak atas doanya❤️ semoga doa yg baik berbalik pada awak jugak🥰