Positif Covid

Hi, saya sakit tekak dan batuk tak berhenti. Saya cuba try covid test dan result positif. Due 17/11/2022 tapi kene bersalin awal pada 4/11/2022 minggu depan, tetiba saya positif covid pulak untuk kali kedua. Saya kene kurantin di rumah selama seminggu. Sekarang simptom takde deria rasa dan bau. Risau saya, apa ptut saya buat ya? Sebab tengah mengandungkan, risaunya lebih sikit. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

pergi hospital ye Puan.. Sebab high risk untuk Puan dan baby..