Mintak pendapat

Hi saya baru lepas melahirkan anak pertama saya, baby saya dah berusia 2 bulan. Semalam saya check hp suami saya dan saya terjumpa gambar bogel perempuan(saya kenal perempuan tu) dia kata forward dari group2 kwn dia juga.. hancur luluh hati saya bila saya baca conversation tu suami saya reply gambar tu “sedap ar kau” sbb gambar bogel tu kwn die yg forward dekat group whatsapp kwn2 lelaki.. Lagi sedih bila suami saya cakap dia cuma bergurau.. dan dia tak minta maaf dan seolah2 saya yang salah sebab marah.. apa patut saya buat? Saya sedih sangat.. dan suami saya dah jarang nak adakan hubungan seks dengan saya. Selepas saya habis pantang baru sekali sahaja kami bersama. Maaf saya tutup nama, saya dah tak tahu nak cerita dengan siapa lagi

41 Balas

Kadang memang pelik wassup group geng lelaki mst suka send gambar bogel. X kira la suami kita layan ka x kan tp akan ada. X malu betul. Hari tu sy dah naik angin memang tengok dari sender kwn2 husband yg send tp x malu ka buat mcm tu.. Xtau nk cakap dah nk mintak keluar group tu group kerja dah 100% dalam tu semua lelaki.. Hmmm

Group lelaki memang mcm tu... suka kongsi gmbr bogel... video lucah la.. siap bagi link video tu lagi... kalau ada group bujang2 lagi la byk share even bukan semua mcm tu tapi tetap ada... 🤦🏻‍♀️.. kdg2 x hormat yg dah kahwin. Kalau yg dah kahwin pun mcm tu gak x tahulah nak kata pa... mcm nak lempang jakkk..

5y ago

hehe.. kan.. pelik btul.. pmpuan ndak da pulak yg bgitu.. 😑

Allahuakbar. Byk2 bersabar ya sis.. Lelaki kn.. Cuba tanya dari hati ke hati sis.. Ttg bersama tue Cuba sis mengoda nya dahulu seperti sebelum nie.. Cantik seksi.. Pkai seksi depn suami ya. Kkdg suami nmpk yg kt luar tue cntik.. Berhias demi suami.. Beli baju yg sexy2 dn pkai depan dia. Lgpun anak masih kecik

lelaki biasa la...lagi² bila istri dlm pantang,mula la ambil ksempatan nk mncuba pmpuan sana snie..alsan bnie dlm pntang xbleh layan suami..hempuk ja nfon suami tu ke dinding,baru ada akai..xsdaq diri.istri susah pyah tarung nyawa nk kluarkan anak,diorng boleh plk mncari kpuasan kt luar blkng istri..

Bincang elok2 sis. Mungkin suami rasa bersalah sebab tu dia diamkan diri tak semestinya diam tu dia marah. Mungkin dia x sempat nak delete n setting phone mungkin auto save. Mungkin sis boleh tukarkan setting phone tu. Selagi boleh bincang, bincangkan sebab komunikasi sgt2 penting dlm rmhtangga.

Klu korang nak tau hbsnd korng tgk benda yg x elok.. korang pegang gmail/email hp dorng..lps tu smpan gmail tu kt hp korang.. lps da isi dlm google.. korng search, my activity. .lps tu d sna la korng npkk smua yg laki korng masuk2 media sosial

5y ago

Sy pun buat sis.. tp klu dh kantoi dorg bkk kt browser pulak .. kt browser kita xblh tgk wlupn ade email.. siap clear history.. yee jd kt sy jgk .. masa sy keje dlu kantoi tgk blue kt umh ..sy terus balik senyap2 mntk tlg mmber hntrkan.. rasa kesian kt diri sendiri masa tu dgn tgh ngandungnye pstu hsbnd tgh melayan.. berperang kauu

Smoge sis tabah untk harungi stiap ujian yg Allah bgi kt sis, cube sis blaja brgaye balik, pkai seksi2 depn dy...wngi2 depn dy, make up sikt bia muke xnmpk pucat lesi...bia dy trtarik balik ngn sis, sis cube pikat balik dy...

Sabar Ye sis . Saye pon tngh mngalami bnde yg sama . Anak prtama jugak . Takpe kita kuat untuk anak Ye . Allah xkn uji hambanya klau Allah tahu hambanya xkuat 😌❤️

Ni la sikap suami2 zaman skrang.. Pastu nak harap isteri ja ddik ank jd elok.. Doa bnyk2 sis.. Semoga dia berubah.. Musim2 pkp virus corona ni porn hub kat malaysia naik mencanak.. Sedih dngaq...

Bawa bersabar dulu tenangkn keadaan then bawa bincang bersama wali sbp Kita org pmpoan ni Ade 6wali bkn kata nak buka aib suami tapi WAJIB utk Kita beritahu jika kes mcm ni.