Air selusuh

Saya baru lepas bersalin hari rabu lepas. Masa dah sampai hospital mmg x sempat nak minum air selusuh yg suami buatkan terus masuk labor room nak beranak dah. Air tu guna air zamzam. Boleh lagi ke minum air selusuh tu lepas bersalin? Syg pulak sbb air zamzam kan kalau x minum. Hee. Ke ada side effect macam sakit perut ke cirit-birit ke? Sorry sgt2 mmg x tau ?

2 Balas

Air selusuh tu bukan air biasa ke.. mksud sy air yg dibaca ayat2 alquran je Kan... Ase xd effect kot.. tpi xsure la

Ayat2 quran je kan? InsyaAllah ok je tu

5y ago

Hahaha, tula takot punya pasal 😆