Air ZAMZAM

Air ZAMZAM bukan air selusuh. Jadi tak de masalah kalau nk minum. Pelik betul bila ada yg tegah ibu minum air zamzam. Padahal air zamzam tu sumbernya dari mineral asli lagi. Xdibaca pun pun ngan ayat2 selusuh. Jadi tlg la jgn nak momok2kan ibu drpda minum air zamzam.

1 Balas

Setuju sangat..in fact saya air selusuh pun tak pernah minum dr anak 1st sampai nak masuk 5. Yg penting doa pada Allah & minta ampun drpda mak ayah mil dan plg penting suami. Saya memang tak percaya bila orang larang ibu mengandung minum air zamzam ktanya nanti dapat contraction. 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️