Ubat Kesuburan

Saya baru keguguran.. Skrg nak cuba ttc tpi takut keguguran berulang lagi... Nak tnye ada x mommies2 kat sini yg keguguran n berjaya mengadung n melahirkan dgn selamat semula...mcm mane kita nak tingkatkan kesuburan kita.. Dulu lepas lahirkan anak pertama ada mkn pil perancg kehamilan.. Lepas tue 8 tahun tnpa merancang x de rezeki nak mengandung.. Dah mengandung tpi x de rezeki gugur..mse 6 weeks pregnancy ada dpt ubat progesteron ubat hormon.. Tpi janin x bertahan than gugur.. Ada sape2 experience mcm saya..

2 Balas

Sy pula keguguran janin tiada heartbeat. Janin xjatuh sendiri jdi terpaksa d&c.. Takut keguguran berulang memang ada tapi semangat sy nak ada baby lagi kuat dari tu. Lgi2 yg gugur tu baby first sy. Lps hbis pantang mudah-mudahan ada rezeki lps ni.

4y ago

Insyallah sis.. Saya pun keguguran heart beat x dpt detect mse tue.. Insyallah moga ada rezeki utk kita lgi.. Aminn