X Tau

Hye mommies.. Hari ke ke 5 masih ada Spotting lendiran merah jambu n fresh color keluar.. Tpi dlm sehari sekali mcm tue mase buang air kecil.. X de rasa sakit kat mane2.. Rasa ok jer.. Ada sape2 pnh experience mcm nie x.. Ada ke keguguran x sakit? Biasanya klu keguguran bnyk ke darah yg keluar? Harap2 selamat sbb dah 8 tahun menunggu.. Tapi risau.. Ada sape tau?

2 Balas

Sy mcm tu juga.. Sy baru2 kguguran... ..x rasa sakit apa2 bila kuar darah skit2 ala2 coklat2 pink2.. Lama kelamaan sakit kuat mcm sgungut.... Keluar ketulan2 mcm hati ayam.. Sy pegi hosp.. Dok suntik.. Dgn skli janin kuar... Dok sahkan sy gugur.. Sis jan tggu lama2.. Trus pegi jumpa doktor... Yaaa.. Inshaallah smoga d lindungi

4y ago

Mase baru tau ads pendarahan sis ada jumpe doc x.. Simptom sis alami nie sama mcm saya..

prgi kcmsan sis...jgn tggu...doc akn cek bwah...klu perlu doc akn bg ubt kuatkan rhim...

4y ago

Harap2 mcm tuelah.. Insyallah.. Terima kasih..