Keguguran 10weeks

Saya baru keguguran khamis lepas. Dua kali scan kantung kosong tkda progress. Bleeding n kantung keluar sendiri. Sekarang drh keluar mcm period ja. Saya nak tnya lepas ni kena scan lagi ke make sure dia dh keluar habis?

5 Balas

Saya pernah mcm ni tahun 2019. Lepas scan sure kantung sdah habis kluar then mmg akan ada nifas mcm period biasa + sengugut. After smnggu drah clear sndri. Xda pg scan lg pas tu.

tak perlu scan sis.. sebb dia gugur bersama darah mcm period tu. xperlu dc juga.

Doktor ada ckp apa2 tak haritu? Dah kuburkan ke sis? Takziah. Boleh cuba lagi.

Sorry to hear about your loss, mommy. Yes please check with a doctor after this.

2y ago

Okay thankyou sis.

yaa