Hye Mummyy Saya Nak Tanya!

Saya baru je masuk 20weeks haritu scan dekat kerajaan pembentukan baby x nampak lagi. Cuma doktor cakap air ketuban, uri baik dia kat atas. Memang begitu ke ya? Atau nak tengok pembentukan baby kena scan dekat swasta?

1 Balas

Awak ada guna apa apa apps tak untuk pregnancy . Kalau ada mesti dia ada tulis perkembangan baby . Kalau 20 weeks dia ada tulis baby dah ada apa kaki ke tangan ke , muscle dah makin kuat ke , kalau pergi scan make sure lah perkembangan dia tu sama macam apa yang ada di apps . Kalau rasa curious boleh tanya nurse yang scan awak tu