salam semua saya nak tanya semalam saya pergi scan dekat klinik swasta masa ni kandungan masih 22week4day tapi doktor cakap baby belum lgu nampak stomach dia..dan perlu rujuk scan lagi ke doktor pakar..apakah terlalu awal nak scan?

salam semua saya nak tanya semalam saya pergi scan dekat klinik swasta masa ni kandungan masih 22week4day tapi doktor cakap baby belum lgibnampak stomach dia..dan perlu rujuk scan lagi ke doktor pakar..apakah terlalu awal nak scan?

1 Balas

buat detail scan sis. sy buat masa 20w semua organ2 dh nampak