kencing manis

Saya baru dpt result gula n result xbagus... doktor srh beli mesin bacaan gula sendiri kat farmasi.kena check 2mggu sekali...boleh hilang x kencing manis tu? Sapa ada pengalaman,please share 🙏 sangat2 risau sekarang sbb sngt awal baru 17weeks.

13 Balas

sy beli mesin tu kat farmasi, cari yg pling murab, sbb tkut beli on9 nnti jarum n strip habis susah nak cri.. mesin tu utk pantau kencing manis,bukan utk hilangkan kncing mnis, gdm ni kita akan kena smpai brsalin nnti..bertabahlah mommy..huhu..nak pastikan gdm trkawal, tlg jaga makan minum, hentikan gula.. tu jek.. :)

4y ago

Jarum senang nk cr cuma strip 2 ssh..last2 sy bl kt kedai yg sy order mesin 2..nsb baik dia ada jual strip shj..sy bl online je..kebetulan ada less..