SUSU

Saya baru 4 bulan kandungan tapi dah keluar cecair mcm susu kat puting belah kanan ni.. Adakah normal? Sbb rasa terlalu awal nak keluar susu ? Sorry baru first pregnancy..

14 Balas

Waahh.. jelesnye saya. Saya skrg 38weeks. Mase 36weeks tu, ade la keluar. Skrg, dah kering balik dah. Pdhal, ank sulung selalu je df. Risau plak bila dah kluar baby, susu xde.. sobss

5y ago

Saya pon risau sis.. Sbb first experience kan.. Sbb mulanya gatal puting ja.. Rupanya ade air jernih keluar.. Tk sgka pulak itu permulaan nak kluar susu.. Ikot org mgkin kan.. Tkpe bykkan doa supaya banyakkan air susu ya 😘

Kalau susu keluar awal. Nk kena pam simpan ke? Ke biarkan je? Kalau waktu bersama suami, suami terminum takpe ke? Sorry curious sgt walaupun saya xde keluar susu lagi.

5y ago

Sebaiknya jgn bagi husband stimulate. Nanti boleh invite contractions. Huhu.

Saya pon tgh hamil 4 bulan, susu menitik2 keluar dri puting kiri n kanan, risau mula2 tapi lepas bace komen smua cakap normal mende tu, saya lega sgt

Awalnyaa.. Sy dah nak masuk 27w tp belum ada susu lagi.. Baru kuar yg mcm keras2 kan puting tu kaler putih

5y ago

Insha Allah ade tu nanti sis..

Normal sis hehe. Jgn pam jgn stimulate ok. Tkt baby prem pula 😅. Biar je. Cuci puting selalu ❤️

5y ago

Wahh alright. Tq sis 😘

Saya pun 17w ada sikit cecairan macam susu kat puting kiri kanan

5y ago

Wahh awak pon awal la ni.. Alhamdulillah nanti bersalin trus air susu ada.. Insha Allah

sye pun kluar susu mase 4 bulan jgk sis.mse anak first .normal

5y ago

Oh alright.. Tq kongsi exprience 😘

Wahhh. Sy 23mggu xde pn lg.. Untung la susu cpt kluar

5y ago

Mgkin ikot org kot sis.. Insha Allah ada nanti tu.. Ni pon doktor kata awal sgt.. Tk sbr dia nak kluar 😂

Ikot org jugak sis.. Ada awal ada lewat susu badan ni

5y ago

Owhh alright.. Ingt tk normal sbb awal sgt kan 😆

Awlnya kluar sy blom lg baru nk masuk 4buln

5y ago

Tak thu la.. Mulanya puting gatal.. Cube garu rupanya air jernih keluar.. Tp tkdelah banyak.. Itulah.. Risau jgk sbb awal sgt..