Cecair susu mula keluar . Normal ke ?

Nak dekat 5 bulan pregnant , tapi breast belah kanan dah keluar cecair putih . Dan nipple macam sakit berdenyut around 30mins repeatedly . Normal ke macam ni & ape perlu i buat ?

2 Balas

normal.. sy start 4 bulan. erm biar je.. jgn d stimulate lagi.. tkot increase in production of milk.. nnti lagi sakit.. 😊 payah.. bby lambat lagi klua nye..

4y ago

🤗 orrait mommy

saya 18 minggu tengah alami macam tu,risau,lepas da check,rupanya normal