Uri di bawah

Saya baru 17week. Sabtu haritu pegi klinik. Check sbb dah berhari2 keluar coklat. Pegi scan doktor ckp uri di bawah. Dah dekat dengan pintu keluar baby. Kalau buat keje banyak lagi kemungkinan uri akan terjatuh. Lain yang nak tanya lain yang dapat tahu emm. Yang coklat tu bukan pasal uri tu. Coklat tu sebab keputihan + luka kat dinding cervix.. ni doktor bagi MC 2 hari. Suruh rehat secukupnya.. sedihhnya.. dah lah anak first... mintak2 uri akan naik nanti.. aamiinn

2 Balas

Sama mcm sy sis, keluar spotting masuk muncung itik check uri semua ok pangkal rahim pn ok taktau dr mana dtg darah tu. warded 2hr jugak sb doc nak pantau then dah discharge wad pun keluar lg sampai seminggu pastu stop sampai skrg takda dah. Misteri betul taktau dr mana

4y ago

Betul sis masa warded doc bg sy ubat candigo tu sb keputihan dah bertukar warna hijau. Kita doakan ya moga2 nanti uri naik atas Aamiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

sy xde spotting,tp doc ckp uri dibwh mse 26wk scan.normally uri akn naik pd 28wk naturally as per doc advise.alhamdulillah mse 28wks scan doc kata uri sy dah naik sepnuhnya,dah nmpk laluan baby ,dptkn rehat seckupnya dan elakkn buat kje2 berat.

4y ago

Ya Allah seronoknya. Saya scan 17week uri bawah. Haritu scan 28 weeks masih kat bawah. Type 1.. Masih tak tutup pintu laluan baby sepenuhnya. Esok saya kena refer pakar. Semoga yg baik2 sahaja. . Aamiinn