Uri di bawah

Saya baru 17week. Sabtu haritu pegi klinik. Check sbb dah berhari2 keluar coklat. Pegi scan doktor ckp uri di bawah. Dah dekat dengan pintu keluar baby. Kalau buat keje banyak lagi kemungkinan uri akan terjatuh. Lain yang nak tanya lain yang dapat tahu emm. Yang coklat tu bukan pasal uri tu. Coklat tu sebab keputihan + luka kat dinding cervix.. ni doktor bagi MC 2 hari. Suruh rehat secukupnya.. sedihhnya.. dah lah anak first... mintak2 uri akan naik nanti.. aamiinn

1 Balas

bykkn bedrest..jgn angkt brg berat2.. jgn berdiri lm dan byk berjln...nti akan alami spotting...slh satu sbb kluar coklat mcmtu adalah uri bwh sbnrnye..mg. pmudahkan segalanya..aamiin..t8 care #tapxbisou

4y ago

sm2.. jika slalu turun naik tngga...apa kata.puan try cri maternity belt..guna pakai belt tu pun ok juga..support perut...dlu ms g chckup doc pakar pn kata bgus pkai belt cmtu..rmai org xtw ttg belt ni... hritu husben sy blikn tuk sy d shopee..mcm sy ritu bersalin czer pd 34week..sbb pp type 3