Details scan

Alhamdulillah semalam dah buat details scan.. Doktor cakap Semua okay... baby sihat, normal.. berat normal dengan usia skrg.. (26weeks) cuma doktor cakap uri masih kat bawah. Masa 17 weeks haritu doktor ada cakap uri kat bawah. Pergi semalam Scan pun masih kat bawah... semoga uri akan naik Keatas ikut tumbesaran baby.. kalau tak, uri akan tutup pintu keluar.. so jawapannya ceaser lahh 😭

8 Balas

Jgan pikir bnyk sis sya pun gtu jgk, tpi alhamdulillah 36weeks bru uri naik kena tahan jgk kt hosp 2mngu untk doc pantau smpai bersalin..15hb sepatutnya czer tpi 14hb doc scan uri sdh naik dan bleh bersalin normal..Alhamdulillah skrg tngu hari bersalin..Doakan sya yea.. Sis kena bnyk rehat jgan buat krja berat2 klo bleh baring je jgan jgk kuat berjlan tau ..

4y ago

Semoga saya juga seperti awak. . Bole bersalin normal. InsyaAllah. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak nanti. Aaamiinn 🤲🏻

Rahim akn mngembang nti uri akn naik dgn sendri nye.. maaf ye uri xbole di urut nti bleeding.. doa yg baik2.. sy pn cmtu jgk now dh 32 alhamdulillah dh ok skit.. sb jarak rahim gn uri 5cm doc ckp msih bole bernk norml. Lau bwh 5cm mmang kna operation..

4y ago

Insyaa allah.. hrp sme2 lh xde msalh nti..amiin

Kalau 26week normal lg Doa bnyk2 ,ckp dgn baby and try sujud lama2 Kalau 35week tak naik memang kena czer

4y ago

Aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan sis..

4y ago

Terima kasih. InsyaAllah. Aamiinn 🤲🏻

sis try google cara² naikn uri ade tu.

4y ago

Tq sis 💋

pikir Dan doa yg baik2 sis☺️

4y ago

InsyaAllah. Terima kasih ❤️

sis 26weeks berat baby brapa?

4y ago

Doktor kata 900 gram

InshaAllah, doa yg baik2.

4y ago

InsyaAllah. Terima kasih 😣