Uri bawah atau placenta previa

Haritu g KK minum air gula, scan perut sekali. Doktor kata uri masih kat bawah. Lagi 2 minggu saya kena refer Pakar kat Hospital Seberang Jaya. Emm saya tengok surat doktor dia tulis Placenta Previa Phase 1. Walaupun baru tahap 1. Saya tetap susah hati. Kalau uri masih kat bawah dan tutup pintu baby keluar. Saya kena ceaser. Emm sedihnya. Doakan saya uri akan naik. Sape ade tips boleh share.. 😔 #Babyfirst #29weeks

1 Balas

kalau 29w...placenta previa type 1..insyaAllah boleh naik lg placenta tu..kalau puan xde mslah kesihatan yg lain..type 1 ada peluang utk bersalin normal..type 2 ke atas..br akan kena czer... doa byk2 ye puan..

3y ago

Ya Alhamdulillah. Saya dah bersalin pada 19/12/2020 yg lepas. Normal deliver. Syukur!