Suntikan Perancang Kehamilan

Saya ambil suntikan depo pada 21/5 yang lepas. Seminggu kemudian, ada darah turun selama 2 minggu. Saya assume itu period walaupun kuantiti tak banyak. Ada tak yang ambil suntikan depo dan apa kesannya pada anda?

7 Balas

Sama mcm sy. 2mggu trun drah. Lpas tu smggu xd...dtg lg smggu. Bulan2 kmudian dtg sbulan skli ja priod. Tp almost 13hri..😅

4y ago

Maaf tanya....saya macam kes sis juga..pas suntik depo tok sebulan...stop sbb x sesuai darah tinggi...period jadi x regular...kdang dtg awal bulan...nnt semggu lagi dtg..stop smmgu..dtg lagi...sis buat apa ek nak normal kan balik..