MASALAH SUNTIKAN PERANCANG DEPO ??

Assalamualaikum ada tak mumy2 yg pernah mengalami pirioed sikit2 tapi lama, sejak saya ambil suntikan depo ni, saya mengalami masalah haid sedikit tapi lama dah nak masuk 2 minggu 5 hari..

1 Balas

sama macam saya, saya hampir 6 bulan period mcmtu. lepastu saya pergi klinik doctor bagi ubat berhenti darah tapi tak serasi, tukar ubat berhenti darah jenis lain baru period saya normal balik tapi dah tak amik depo la